Wel zo handig, zo'n iPhone powerbank

Kent u dat? U gaat 's ochtends de deur uit en u bent uw iPhone vergeten op te laden. Had u maar een powerbank voor uw iPhone! Dan kon u uw telefoon onderweg naar uw werk gewoon even opladen! Een powerbank voor uw iPhone is ook een must have als u een festival bezoekt of op vakantie gaat. Ook als er geen stopcontact in de buurt is kunt u uw iPhone, iPad, navigatie en fototoestel gewoon opladen.
Zoekt u een krachtige maar compacte powerbank voor uw iPhone? Kies dan voor een mobiele oplader via het Nederlandse kwaliteitsmerk Dashview. De powerbanks zijn gemaakt van de beste materialen en componenten. Ook niet onbelangrijk: De opladers zijn stijlvol vormgegeven en zien er prachtig uit.
 


IPhone powerbank: tot 80% opladen in iets meer dan een half uur

Met een powerbank voor uw iPhone 6, iPhone 7 of een van de andere modellen maakt u automatisch gebruik van Quick Charge. Tenminste, als u kiest voor onze kwalitatief goede producten van Dashview. Een powerbank voor uw iPhone, waarmee u optimaal gebruik maakt van de laadcapaciteiten. De Apple iPhone ondersteunt Quick Charge. Dat betekent dat u in korte tijd tot 80% van de accu kunt opladen. Genoeg om het grootste deel van de dag door te komen en er tijdens een festival voor te zorgen dat uw telefoon het einde haalt. Zonder dat uw telefoon uren aan de powerbank hoeft te hangen, zodat u meteen weer verder kunt. Het voordeel van goede kwaliteit, uiteraard in combinatie met een lange levensduur, veilig gebruik en een hoge capaciteit.

Bijkomend voordeel? De powerbank voor uw iPhone wordt ook tijdens het gebruik niet warmer dan nodig. Zodat u die zonder problemen vast kunt pakken tijdens het opladen. Een veilige keuze, op basis van uitstekende kwaliteit. Onze Quick Charge powerbanks voor uw iPhone voldoen netjes aan alle wettelijke keurmerken. Zoals de CE- en ROHS-certificeringen, waarmee u kiest voor een veilig model. Beschermd tegen overbelasting, overbelading en kortsluiting. Goed voor uw iPhone, belangrijk voor de duurzaamheid en essentieel om brandgevaar en andere problemen te voorkomen.

Bent u voor een andere smartphone op zoek naar een geschikt model? Bekijk onze smartphone powerbanks zodat u daar online een keuze uit kunt maken.

Voordelen van een Dashview powerbank voor een iphone

Met een iPhone powerbank van Dashview kiest u voor kwalitatief goede powerbanks, met een mooi design. Die netjes voldoen aan de belangrijke wettelijke keurmerken op dit gebied en een maximale capaciteit bieden. Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, zodat uw iPhone of andere smartphone nooit meer uitvalt door een lege batterij.
Geen goedkope import, maar via een Nederlandse powerbankspecialist. Een eigen verkooplijn met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Gespecialiseerd in powerbanks voor iPhone, smartphone en andere apparatuur. Advies nodig of wilt u weten wat de juiste powerbank is voor uw iPhone of device? Wij staan graag voor u klaar! Neem telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.
 


Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.