V9 Quick Charge 3.0 26800 mAh PowerControl USB-C powerbank

V9 Quick Charge 3.0 26800 mAh PowerControl USB-C. Enorm veel vermogen met dubbele quick charging 3.0 output.

€ 64,95 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Dashview V9 Quick Charge 3.0 26800 mAh PowerControl USB-C Powerbank. Enorm veel vermogen met dubbele quick charging 3.0 output.

Deze V9 26800 mAh Quick Charge 3.0 Powerbank PowerControl USB-C is de krachtigste powerbank uit ons assortiment. Enorm veel vermogen gecombineerd met het zeer snelle quick charge opladen van een smartphone of Iphone maakt dit een absolute topper. In ongeveer 35 minuten zal een quick charge compatible smartphone - mobiele telefoon van leeg tot 80% opgeladen zijn.

Het opladen onderweg van een de quick charge compatible smartphone, iphone of tablet gaat door de krachtige 3 ampère poort sneller dan met een reguliere lichtnetadapter. De V9 powerbank past de output automatisch aan naar de maximale oplaadsnelheid van uw toestel. Niet te vergelijken met veel powerbanks die goedkoop op internet worden aangeboden maar die absoluut niet waarmaken wat ze beloven qua capaciteit en veiligheid.

Het robuuste anti slip design kan tegen een stootje en is hierdoor ideaal voor als je buitenhuis op pad bent. Door het enorme vermogen van de Dashview V9 26800 mAh Quick Charge 3.0 Powerbank PowerControl USB-C is er voor het onderweg opladen van een smartphone, iphone of tablet altijd genoeg extra energie voorhanden. Niet alleen voor jezelf maar voor een heel gezin.

De Dashview V9 26800 mAh Quick Charge 3.0 Powerbank PowerControl USB-C heeft een capaciteit van maar liefst gegarandeerd 26800 mAh terwijl hij slechts 470 gram weegt. Hierdoor blijft deze handelbaar al is het natuurlijk niet de kleinste en lichtste powerbank. Met de Dashview V9 kun je je smartphone heel vaak volledig opladen* Zo kom je bijna nooit met een lege accu te staan en kan met een opgeladen V9 je dagenlang vooruit wanneer je onderweg of langere tijd buitenshuis bent. De V9 is dan ook ideaal als je meerdere dagen niet kunt beschikken over een stopcontact en toch onderweg bereikbaar wilt zijn. Denk aan vakanties, trektochten, dagjes weg, festivals en toernooien.
Door de smart-slaapfunctie kan de powerbank zelfs na een lange periode van inactiviteit meteen weer gebruikt worden zonder veel energie te hebben verloren. Middels de twee USB output poorten kunnen er twee apparaten tegelijk worden opgeladen. Beide poorten zijn geschikt voor zowel telefoons als tablets. De V9 bepaalt zelf de optimale spanning.

Kenmerken:
Capaciteit: 26800 quick charge usb-C. Indicatie Leds. Meervoudige bescherming tegen overbelasting / kortsluiting maar ook ontladen, piekspanning, stroomuitval en wisselende temperaturen. Smart slaap functie. Dual USB-uitgang. Ergonomische zeer sterke slijtvaste anti slip behuizing  
Opslagtemperatuur: -20 tot 60◦C, Gebruikstemperatuur: 0 tot 45◦C, Input 3.6-6.5V-2A Output 3.6-6.5V-3A.  Safety protection OVP ,ODP ,OCP ,SCP. Automatische schakelaar On/Off, Gewicht: 296 gram, Lengte: 185 millimeter, Breedte: 80 millimeter, Hoogte: 21 millimeter Gecertificeerd: CE, RoHs, FCC, UL, UN38.3,

Door de enorme capaciteit van 26800 mAh kan het veilig opladen van de powerbank 12-18u in beslag nemen. Voor optimaal gebruik adviseren wij dan ook om onze powerbank met een originele kabel en wandadapter van minimaal 2A op te laden. Met wandadapters onder de 2A en/of goedkope imitatie kabels van maximaal 1A kan het tot 30 uur duren voordat de powerbank is opgeladen.

Kortom een zeer krachtige en snelle powerbank, die ervoor zorgt dat jij altijd stroom achter de hand hebt voor het hele gezin. 


* afhankelijk van merk/model/gebruik, foto model ter indicatie.